Nieuw!

Unieke eco, Fairtrade & veggie-proof accessoires

What's New

 

 

Februari 2017

 

Bij EcoDeco aanvaarden we de Tukadoo cadeaubonnen!

 

Tukadoo is een universele cadeaubon die je online kan aankopen. De KOPER kan de cadeaubon personaliseren met een tekstboodschap, foto,(bedrijfslogo), motieven en kleur. De ONTVANGER kiest zelf de items op onze shop!

 

Vindt de perfecte cadeaubon bij Tukadoo - Leuk geven prettig krijgen!

 

 

Maart 2017

 

Deze natuurlijke vegan producten met de doelstelling van "zero afval"! Een gamma van 100% natuurlijke, ecologische en veganistische cosmetica. De producten worden met de hand gemaakt.

 

Innovatieve producten zoals vaste cosmetica: shampoo, deodorant, tandpasta. In het gamma zijn er ook producten tot honderd keren herbruikbaar: ".Oriculi - het beroemde wattenstaafje voor het leven" en wasbare up remover doekjes.

 

Met deze producten vermijden we aldus miljoenen tonnen afval per maand. Lamazuna gaat verder in hun aanpak om het milieu te beschermen door te investeren in een agroforestry programma. Ze staan 2% van hun omzet af in het Alto Huayabamba herbebossingsproject in de Peruaanse Amazone.

 

Maart 2017

 

MONQ Therapeutische vaporizer!

De Therapeutische Diffusers zetten aangepaste mengsels van essentiële oliën en plantaardige glycerine om in waterdamp en aromatherapie. Bevat geen van de ingrediënten gevonden in veel van de gemerkte vaporizers, zoals nicotine of kunstmatige smaakstoffen. Dit is de reden waarom we ervoor kiezen om het een draagbare aromatherapie diffuser te noemen in plaats van een "verdamper."

Alle essentiële oliën worden gemaakt van enkel organische en natuurlijke ingrediënten, die in hoge kwaliteit roestvrij staal apparaten worden geproduceerd in overeenstemming met de hoogste veiligheidsnormen. Elke vaporizer bevat een lithiumbatterij, die warmt een kleine hoeveelheid op soja gebaseerde plantaardige glycerine op waarin een mengsel van etherische oliën en plantenextracten wordt toegediend.

Wordt verwacht!

April 2017

 

Prachtige hanglampen van papier, incl. verlichtingsset

 

Een stijlvol vormgegeven hanglamp van papier met een uniek design, geïnspireerd op de zon en op bloemen. De vormen zijn uitgesneden in gebroken wit papier en kunstig gevouwen, resulterend in een prachtig 3D-effect. Zowel verlicht als onverlicht zorgt deze lamp het hele jaar door voor een vrolijke atmosfeer in huis.

 

Eenvoudig in elkaar te zetten

De lamp wordt plat verpakt toegestuurd en is eenvoudig en snel uit te vouwen tot een driedimensionale hanglamp. Hij word geleverd in een sterke kartonnen doos, inclusief gebruiksaanwijzing.

 

Eerlijk geproduceerd in India

De productie van de kerststerren vindt plaats in een bedrijf in India met circa 40 vaste medewerkers. Dit bedrijf hanteert normale werktijden en betaalt eerlijke lonen. Er is geen kinderarbeid of dwangarbeid en er wordt gezorgd voor veilige en gezonde werkomstandigheden. Het bedrijf Ais gecertificeerd door het Business Social Compliance Initiative (BSCI), dat jaarlijks een audit uitvoert.

NIEUWE ITEMS OP KOMST

VERZENDING

*Gratis verzending vanaf €75 in België

*Standaard €4,65 Bpost/Kariboo/DPD

 

 

Bank IBAN: BE82 9731 7187 7768

14 DAGEN NIET TEVREDEN GELD TERUG

 

 

BTW BE0827389709

 

+32475 25 53 37

info@ecodecodesign.be

EcoDecoDesign

Kapellenstraat 31a

9280 Denderbelle, Belgium

Copyright @ All Rights Reserved

BANK